>Sarpsborg kommune søker direktør for oppvekst

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Sarpsborg kommune søker direktør for oppvekst

28.01.2019

Er du klar for en spennende og krevende topplederjobb - der ledelse, teamarbeid, teknologi og innovasjon står i sentrum? Søknadsfrist for stillingen er 23.02.2019.

- Vi er på jakt etter en leder som vil være med på å utvikle en stor kommune i et inspirerende og dynamisk miljø, sier kommunedirektør Unni Skaar.

Den som ansettes vil være faglig og administrativ leder for Kommuneområde oppvekst. 

Teksten fortsetter under filmen.

Ny oppvekstplan

Nylig har Sarpsborg kommune vedtatt en egen oppvekstplan. Denne synliggjør og forplikter arbeidet med å legge til rette for at alle barn i Sarpsborg skal gis mulighet for en god oppvekst og et godt utdanningsløp.

- Planen tydeliggjør hvordan kommunen skal sikre kvalitet og etterleve de krav og forventninger som er rettet mot tjenester innen sektoren. Arbeidet med å gjennomføre dette, blir en viktig og spennende oppgave for ny direktør, sier Skaar.

I dag omfatter oppvekstområdet 25 virksomheter, inkludert grunnskoler, barnehager, virksomheter for kompetanse og kvalitet, spesialpedagogikk, PPT og St. Marie læringssenter.

Kommuneområdet har ansvaret for utarbeidelse, koordinering og oppfølging av aktuelle politiske saker og langsiktige planer.

Erfaring og egenskaper

- Vi ønsker en leder med erfaring fra oppvekstområdet, og med ledererfaring fra komplekse organisasjoner. Kunnskap om offentlig sektor, og erfaring og kompetanse fra fornyelse og utviklingsarbeid er også viktig, sier Skaar.

Lederen må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, være strukturert, analytisk, grundig og ha høy integritet.

- Den nye direktøren må kunne jobbe både strategisk og operativt. Også er det viktig med godt humør som bidrar til et godt arbeidsmiljø, understreker Skaar.

Søk stillingen

Du finner fullstendig stillingsannonse med elektronisk søknadsskjema her.

Se også: www.sarpsborg.com/ledigstilling

Ved spørsmål om stillingen, kontakt kommunedirektør Unni Skaar: 913 36 987.

Søknadsfrist: 23.02.2019.