Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Hjelpemidler

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hjelpemidler

12.01.2021

Når du eller noen av dine nærmeste får behov for et hjelpemiddel, må dere søke om dette.

Vanligvis er det en ergoterapeut, fysioterapeut, PP-tjenesten eller legen din som hjelper deg med å utforme søknaden. Hvis du trenger hjelpemidler på arbeidsplassen, tar du kontakt med arbeidsgiveren eller bedriftshelsetjenesten. NAV lokalt kan også hjelpe til dersom du er i et attføringsopplegg. Både lån av og transport av hjelpemidler er kostnadsfritt.

Hjelpemidler til personer med varige behov

Dette formidles gjennom NAV hjelpemiddelsentral Østfold. Hjelpemiddelsentralen holder til i Gamle Tindlundvei 3 på Greåker, telefon 40 70 28 01.

Hjelpemidler fra hjelpemiddelsentralen som skal til brukere med permanente behov, blir transportert av Sarpsborg ASVO AS.

Mer om hjelpemidler kan du lese på NAV.no. Her finner du også hjelpeskjemaer som kan benyttes for å finne et egnet hjelpemiddel. Skjemaene benyttes som vedlegg til søknaden og sendes NAV Hjelpemiddelsentral.

Hjelpemidler for en tidsavgrenset periode

Sarpsborg kommune har et lager av hjelpemidler for korttidsutlån i Roald Amundsens gate 33 i Sarpsborg sentrum. Sarpsborg ASVO AS driver dette.

Formålet med korttidslageret er å sikre at alle kommunens innbyggere som har behov for hjelpemidler i en tidsavgrenset periode, kan leie disse.

Hjelpemiddellageret er åpent alle hverdager mellom klokken 10.00 og 14.00. Telefonnummer: 69108040.

Se noe av det du kan låne ved hjelpemiddellageret her.