Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Den kulturelle spaserstokken

Innhold

Den kulturelle spaserstokken

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Den kulturelle spaserstokken

28.09.2020

Kulturskolen for senior

I samarbeid med foreningen Sarpsborg Seniorskole tilbyr Kulturskolen for seniorer flere kurs på dagtid i Sarpsborg kulturskoles lokaler (Gamle EPA-bygget). Sammen forsøker vi å skape et kulturskoletilbud for og til seniorer i alle aldre over 60! Her kan du gå på kurs, slå av en prat i lunsjen og treffe hyggelige folk. Skolen er en sosial møteplass hvor ord som trivsel, latter, læring, nysgjerrighet, engasjement, og munterhet er høyst tilstedeværende.

Kontaktopplysninger til foreningen Sarpsborg seniorskole

Kulturskolen for seniorer samarbeider med den svært aktive og flotte og frivillige foreningen Sarpsborg Seniorskole. Ønsker du kontakt med foreningen Sarpsborg Seniorskole, ta da kontakt med enten Britt Paulsen eller Solveig Martinsen.

Sarpsborg Seniorskole er en idealistisk forening som tror og vet at kunst, kultur og kunnskap både er skapende og forbyggende når det gjelder helse og humør.

Medlemsavgift er kun kr. 100.-

Se gjerne foreningens nettside, eller følg med på deres Facebook-side (søk på Sarpsborg Seniorskole).

Musikkbrunch og lørdagsbrunch høsten 2020

På grunn av pandemien vi nå opplever, er alle arrangementer som Musikkbrunch og Lørdagsbrunch avlyst denne høsten. Vi håper å kunne invitere dere alle tilbake i 2021.