>Ungdommens kulturmønstring

Innhold

Ungdommens kulturmønstring.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ungdommens kulturmønstring

13.02.2017

Hva er UKM?

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler (kulturmønstringer) får unge en enestående mulighet til å vise fram det de driver med og til å treffe likesinnede.

Arrangørene sørger for god scene og utstillingslokaler. Kreative ungdommer sørger for innholdet.

De som blir med på mønstringen i Sarpsborg, har mulighet til å bli tatt ut til fylkesmønstringen og deretter til landsmønstringen.

Hvem kan delta i UKM?

Alle mellom 10 og 20 år kan delta i UKM.
Både grupper og enkeltpersoner kan delta. Om man er nybegynner eller viderekommen spiller ingen rolle. Alle er velkommen til å delta i UKM.

Man kan delta med alle kulturaktiviteter, som ung arrangør, design, musikk, teater, dans, datakunst, billedkunst, litteratur, film, video, foto, kunsthåndverk, stand ut, husflid, webdesign osv.

Påmelding

UKM Norge har laget en database for hele landet. Hver kommune har sine egne sider/påmeldingsskjemaer her www.ukm.no 

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med camilla.tangen@sarpsborg.com

Mer om UKM

UKM gir hvert år unge sjansen til å vise seg fram! Les mer:

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler (kulturmønstringer) får unge en enestående mulighet til å vise frem det de driver med og til å treffe likesinnede.

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representerer kommunen i fylkesmønstringen. Fra fylkesmønstringen blir det fra hvert fylke sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen. I Sarpsborg er det Team kulturproduksjon som har ansvaret for UKM.

Les mer om årets UKM her.

Teamleder kulturproduksjon: Camilla Tangen tlf. 930 48 277