Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

Logo med snarvei til jubeleumsportalen

>Verdensrommet

Innhold

Verdensrommet.
Ingvild Toftner.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Verdensrommet

20.03.2017

Om Verdensrommet

Verdensrommet er en flerkulturell møteplass med åpen kafé i lokalene til Sarpsborg kulturskole. Vi tar sikte på å være et bindeledd mellom frivilligheten, innvandrerorganisasjoner og kommunen, samt en aktør innen kulturformidling. Verdensrommet har tilhold i Sarpsborg kulturskole sine lokaler. Vi arrangerer og legger til rette for at ulike kulturelle uttrykk, tematikk og informasjon skal nå ut til alle Sarpsborgs innbyggere uavhengig av økonomi, alder, etnisitet, legning, funksjonsevne og religion.

Kontaktinformasjon

Lurer du på noe? Kontakt Ingvild Toftner:

AKTIVITETER:

Folk i Sarp

En mangfoldshelg vi arrangerer for andre året på rad: 9. - 11. juni 2017

Tailandsk  forening

  • Fredag 9. juni: Åpning av byhagen i østre bydel ved Kirkens Bymisjon. Ungdomsarrangement med dans i fokus på Ungdommens kulturhus og konserter for voksenpublikum på Sarpsborg Scene. Musikk fra store deler av verden. Alle arrangementene er gratis. 
  • Lørdag 10. juni: Organisasjonsmønstring, flerkultur med mat og musikk i gågata. Har du en organisasjon som vil vise seg fram, ta kontakt!
  • Søndag 11. juni: Idrettsarrangement på Sarpsborg Stadion. Brobyggende fotball, og mulighet for å prøve ut ulike idretter. 

Flere Farger

Flere farger.

Flere Farger er et gratis undervisningstilbud til barn og unge mellom 7 og 18 år. Etter en 

modell fra Fargespill i Bergen, innhenter vi sanger og kulturuttrykk fra de landene barna kommer fra. Gjennom en kunstnerisk bearbeidelse blir dette til en forestilling for Sarpsborgs innbygger på Sarpsborg scene.
Ledige plasser på ungdomsgruppa: Tirsdager 15.00 – 16.30 på kulturskolen (EPA) 13 – 18 år

Kulturskole for voksne

Fredager fra 13.15 – 15.00
Turgruppe, dans for damer, strikkegruppe, kjøkken gruppe, norsk og engelskgruppe. Passer for de som ønsker å lære mer norsk over en kulturell aktivitet. Ønsker du å være frivillig? Ta kontakt.

«Kulturskolen våres» - gratis kulturskole på fredager

Gitar og pianoundervisning, samt kunstgruppe. Fredager fra 15.00 – 19.00. Familie og foresatte er velkomne, og vi serverer gratis middag fra kl 17.00.

Språkkafé

Det blir språkkafé på Sarpsborg bibliotek og på frivillighetssentralen og Skjeberg bibliotek etter påske. Nærmere informasjon kommer!