>Lesekroken Eventyrportal

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Lesekroken Eventyrportal

Publisert: 03.01.2022 av: Vegard Krog Petersen

Lesekroken.no er en nettbasert eventyrportal på 22 språk med barnesanger, karaoke og diverse aktiviteter. Gratis for alle kommunens innbyggere, skoler, barnehager etc.

Her får du gratis streaming av eventyr-blabøker på 22 språk, barnesanger og karaoke. Tjenesten er tilrettelagt for alle, både minoritetsspråklige, tospråklige og etnisk norske.

Lesekroken.no inneholder i tillegg interaktive aktiviteter til eventyrene. Tjenesten er nettbasert, ingen installasjon eller nedlasting av program er nødvendig. Brukerne kan logge seg på uansett hvor de er i verden.

Eventyrene er oversatt og innlest av tospråklige pedagoger, tilknyttet flere av landets kommuner. I tillegg bidrar kjente artister og skuespillere. Det er de samme fire eventyrene som går igjen på hvert fremmedspråk: Mannen som skulle stelle hjemme, De tre bukkene Bruse, Den syvende far i huset og Pannekaka. Nytt av året er et bibliotek med barnesanger der du kan lytte til eller synge med etter instrumental innspilling av melodien. Du har også mulighet for å skrive ut sangtekstene, samt synge med på karaoke.

Publikumspassordet er leseglede.