>Servicetorget

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Servicetorget

23.04.2022

Er midlertidig på Sarpsborg hovedbibliotek. Åpningstider kl. 10.00 - 15.00 alle hverdager.

Fra mandag 28. mars 2022. Innbyggerne skal ikke rammes av byggearbeidene i rådhuset. Derfor tar avdelingsleder Henriette Grøtvedt Brostrøm med seg de ansatte på servicetorget og etablerer et midlertidig servicetorg i byens hovedbibliotek.

- Dette blir kjempebra! Ved å flytte noen av de ansatte til biblioteket holder vi oss i sentrum, og det er fremdeles enkelt for innbyggerne å komme til oss, sier hun.

Det er utskifting av ventilasjonsanlegget og det tekniske anlegget i Sarpsborg rådhus som gjør at servicetorget flytter ut av bygget fra og med mandag 28. mars.

Det betyr at dersom du for eksempel skal hente nøkler til et utleielokale, kjøpe noen ekstra avfallssekker eller trenger hjelp med parkeringskort for forflytningshemmede, så skal du besøke servicetorget på biblioteket. De vil ivareta innbyggerne med de samme tjenestene som de i dag har tilbudt på rådhuset.

Åpningstiden til servicetorget i biblioteket vil være fra klokken 10.00 – 15.30 alle hverdager. NB: Fra 1. mai: 10.00 - 15.00 alle hverdager.

Les mer