Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Takeaway-bibliotek

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Takeaway-bibliotek

08.05.2020 av Vegard Krog Petersen

Du kan bestille bøker på vanlig måte i nettkatalogen eller sende oss e-post med ønsker om sjangere – så lager vi en «forundringsbokpakke» til deg!

Gå inn på nettkatalogen vår og søk opp det du vil ha og reserver på vanlig måte. Vi plukker og sender deg hentemelding på SMS eller e-post.

Hvis du ikke vet nøyaktig hvilke bøker du ønsker deg; så send oss en e-post og beskriv hva du har lyst til å lese. For eksempel «5 gode krimbøker», «historiske romaner», «kjærlighetsromaner», «gode dikt», «trening av hunder» eller «nyere bøker om hinduismen». Vi pakker en «forundringspose» til deg! For at dette skal la seg gjøre har vi satt en maksgrense på fem enheter (bøker, film, lydbøker) for voksne og fem enheter til barn. Husk å oppgi fullt navn og lånekortnummer.

Henting av bestilte bøker / medier kan gjøres i følgende tidsrom:

Sarpsborg hovedbibliotek: mandag - tirsdag - onsdag kl. 10.00 - 19.00. Torsdag og fredag kl. 10.00 - 15.00. Du må ringe på personaldøra i Grotterødgata.

Tune bibliotek: mandager mellom kl. 13.00 - 19.00, tirsdag - fredag  mellom kl. 10.00 - 15.00. Benytt ringeklokken ved hovedinngangen.

Skjeberg bibliotek: mandager mellom kl. 13.00 - 19.00, tirsdag - fredag  mellom kl. 10.00 - 15.00. Benytt ringeklokke ved lesesalsdøren - til venstre for hovedinngangen tvers av Skjeberghallen.

Kontakt e-post:
Sarpsborg hovedbibliotek: sarpbib@sarpsborg.com
Tune bibliotek: tunebib@sarpsborg.com
Skjeberg bibliotek: skjebib@sarpsborg.com

Kontakt telefon:
Sarpsborg hovedbibliotek: 69 11 60 70
Tune bibliotek: 69 11 68 70
Skjeberg bibliotek: 69 11 64 78.

Kjenner du noen som trenger dette tilbudet ekstra mye nå, kan du gjerne tipse dem. Og lever gjerne bøkene du har lest ferdig slik at flere kan få glede av dem nå.

Tilbudet om Takeaway-bibliotek er opprettet i samråd med helsesjefen, slik at vi har en trygg fremgangsmåte for alle – både oss ansatte og dere lånere. Vi følger FHIs anbefalte retningslinjer om håndhygiene og smitteverntiltak. Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittevernreglene. Hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene kan du ikke hente bøker, men da kan du sende noen andre for å hente for deg.