Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Teater vår 2019

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Teater vår 2019

08.01.2019 av Vegard Krog Petersen

Kom til oss for underholdning og glede for store og små! Team barn og unge og Sarpsborg bibliotek presenterer flotte teaterforestillinger for barnefamilier denne våren.

Se / last ned brosjyren som PDF   //    Se brosjyren interaktivt på ISSU

«Leketøys» - Klovnen Knut

Kulturskolen, lørdag 2. februar kl. 13.00. 
I denne forestillingen gjør Klovnen Knut et helhjertet forsøk på å sitte barnevakt for verdens sureste baby. Passer for alle fra 3 år. Varighet ca. 45 minutter. Pris kr 50,-. Billetter kjøpes på www.ticketco.no.

«Trollmannen fra Oz» - teatertur til Oslo

Den klassiske familiemusikalen “Trollmannen fra Oz” settes opp i en ny spektakulær versjon på Chateau Neuf lørdag 2. mars. Avreise med buss kl. 12.30 utenfor Sarpsborg scene. Passer for barnefamilier. Pris kr 400,- som inkluderer buss tur/retur og billett til forestillingen. Billetter bestilles på www.ticketco.

«Barnehagekrim» - Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad

Sarpsborg hovedbibliotek, lørdag 2. mars kl. 13.00.
Lars har skrevet bøkene om Mysteriene i Kråkeslottet barnehage, og Odd Henning har illustrert bøkene. Nå kommer de begge to til Sarpsborg for å fortelle historier og tegne for oss. Passer for barn fra 3-6 år. Varighet ca. 40 minutter. Gratis. Billetter hentes på www.ticketco.no

«Heksagon og Padde-Boboz» - Kaosoperatørene

Kulturskolen, lørdag 9. mars kl. 13.00. 
En musikalsk forestilling om vennskap basert på leseløveboka “Heksagon og Padde-Boboz”. Passer for alle fra 3 år. Varighet ca. 40 minutter. Pris kr 50,-. Billetter kjøpes på www.ticketco.no.

«Politimester Bastian» - Kai Robert Johansen

Kulturskolen, lørdag 23. mars kl. 13.00. 
Kai Robert engasjerer store og små barn i sine barneshow. Rocketrollet, Energiklumpen og Politimester Bastian hvor Kai Robert synger barneslagere fra sine mange barneplater, for -og sammen med barna.Passer for alle. Varighet ca. 40 minutter. Pris kr 50,-. Billetter kjøpes på www.ticketco.no.

«Familieshow»- Daniel Larsen

Kulturskolen, lørdag 6. april kl. 13.00. 
Daniel Larsen kaller seg magiens mester, og det er ikke uten grunn.Vi får oppleve et forrykende familieshow som hele familien vil glede seg over. Passer for alle aldre.Varighet ca. 30 - 45 minutter. Pris kr 50,-. Billetter kjøpes på www.ticketco.no.

«Bukkene Bruse begynner på skolen» Bjørn Rørvik + utstilling av originalillustrasjonene til Gry Moursund

Sarpsborg hovedbibliotek, lørdag 27. april kl. 13.00.
Bjørn Rørvik er forfatteren av Bukkene Bruse-bøkene og Gry Moursund har illustrert dem. Sammen har de skapt moderne klassikere. Ingen forteller morsommere enn Bjørn F Rørvik selv! Dette inngår som en del av tilbudet i Barnas kulturdager. Passer for barn fra 4 år. Varighet ca. 40 minutter. Gratis. Billetter hentes på www.ticketco.no.

«Barnas kulturmønstring»

Kulturskolen, lørdag 27.april kl. 15.00. 
Dette er en mønstring og en forestilling hvor barn som har meldt seg på får opptre enten på en scene eller vise sine kunstverk i form av en kunstutstilling under Barnas kulturdager.