>Musikkbrunch i Sarpsborg høsten 2021

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Musikkbrunch i Sarpsborg høsten 2021

27.08.2021

14. september

Kl. 12.00

Sarpsborg scene

CornelisCabaret

Mer om CornelisCabaret og billetter her

CornelisCabaret med Alexander Hermansen i spissen har vært spilt siden 2005, hvert år i nye tapninger. Fredrikstad har vært arena på sommerstid, mange andre plasser i landet og nabolandet ellers i året. Bli med tilbake til visebølgens gullalder, den gang Cornelis Vreeswijk tronet over de fleste med sin politiske brodd og lidenskapelige kjærlighet. Humor er en viktig ingrediens i CornelisCabaret, vi lover både humring og gapskratt! Med Alexander Hermansen, Rolf Stagre, Rodrigo Villagra og gjest Cathrine Iversen.

I disse tider serverer vi kun musikk, dessverre ikke mat og kaffe.                                                           Billetter á kr 100.- på www.ticketco.no eller de kan kjøpes hos Isarpsborg

12. oktober

Kl. 12.00

Sarpsborg scene

To med Teigen

Mer om To med Teigen og billetter her

Med to gitarer og to stemmer inviterer musikerne Erik Damberg & Erik Norheim publikum med på en reise i Jahn Teigens univers - med sjarm, humor og spilleglede blir det gjenhør med slagere som “Optimist”, “Den Vakreste Som Fins”, “Do-Re-Mi”, “Mil Etter Mil”, “Min Første Kjærlighet” og “Glasnost” pluss mange flere… Og ehr er det lov å synge med!

I disse tider serverer vi kun musikk, dessverre ikke mat og kaffe.                                                           Billetter á kr 100.- på www.ticketco.no eller de kan kjøpes hos Isarpsborg

7. desember

Kl. 12.00

OBS! Sarpsborg kirke

Lyden av julefred       

Mer om Lyden av julefred og gratisbilletter her 

Hvordan høres julestemning ut i Venezuela, i Vietnam, i Polen, i Palestina, blant kanadiske indianere? Fire nysgjerrige musikere gikk på skattejakt blant julesanger fra hele verden for å finne ut hvordan jula høres ut rundt omkring på kloden, og resultatet er blitt denne unike konserten. Ettersom påfallende mange av julesang-skattene de fant handlet om fred, har prosjektet blitt hetende Julefred over jorda.

De fire musikerne er sopranen Helga Johanne Størdal og søstrene Daria, Julia og Maria Serafin – Trio Serafin. Trioens mor, Ewa Serafin, har arrangert sangene for dem, og Størdal har gjendiktet sangene til norsk. Resultatet er blitt en helhetlig og garantert julestemningsskapende konsert med kjente og ukjente toner fra hele verden. Velkommen til en vakker førjulsopplevelse med lave skuldre og åpne ører!

Gratiskonsert, men obs! gratisbilletter må hentes på www.ticketco.no eller hos Isarpsborg