Hopp til hovedinnholdet

Nyhetsarkiv om korona

>Vil du hjelpe kommunen?

Innhold

Vil du hjelpe kommunen?

Kan du hjelpe kommunen, dersom behovet skulle komme? På denne siden finner du et registreringsskjema for alt fra helsepersonell til mekanikere.

OPPDATERT 27.05.2020:

Sarpsborg har i likhet med resten av kommune-Norge vært i en krisesituasjon, og gikk tidlig ut og ba om hjelp fra alle helsearbeidere. Selv om behovet for ekstra personell ikke er akutt akkurat nå, håper vi du tar kontakt om vi kan henvende oss til deg i framtiden.  

Kommunen har et registreringsskjema for deg som er:

  • Sykepleiere og helsefagarbeidere med erfaring
  • Renholdere innen smitterenhold
  • Maskinførere
  • Automatikere
  • Rørleggere
  • Elektrikere
  • Mekanikere
  • Rør og sveis

Om du vil hjelpe oss, så ta kontakt så fort som mulig: Fyll ut registreringsskjema og registrer deg her!

Har du spørsmål kan du kontakte Jannicke Aasen på 934 01 118.

-----------
Informasjonen under ble publisert da korona-pandemien rammet Sarpsborg:

Hjelp oss!

- Vi har allerede stort trykk på helsetjenestene våre og forventer en ytterligere økning i tiden framover. Derfor går vi nå ut med en bønn til alle helsearbeidere som ikke er i jobb: Hjelp oss! 

Det er direktør helse og velferd, Kirsti Skaug, som kommer med denne oppfordringen.
-Vi har mange innbyggere som trenger råd og veiledning på telefon. Og stadig flere må ha hjelp på legevakta og i våre helseinstitusjoner. Samtidig er det mange av våre helsearbeidere som må være hjemme i karantene. Derfor går vi nå aktivt ut med å rekruttere helsearbeidere som kan hjelpe oss.

Vi ser etter deg som har helsefaglig bakgrunn, men som ikke er i jobb. Er du pensjonist eller har gått ut i førtidspensjon, kan du nå jobbe for full lønn uten at det får konsekvenser for din pensjon.
-Vi vil kunne tilby fleksible ordninger som kan tilpasses hver enkelt, sier virksomhetsleder HR, Julie Bäckstrøm.

Bäckstrøm sier at søkere som har jobb i andre kommuner, sykehus eller innen helsevesen ikke er  aktuelle for Sarpsborg kommune i denne runden. -Dette er fordi vi ønsker ikke å bidra til at nåværende arbeidsgiver mister viktig kompetanse i en krevende tid.

Det nye smittemottaket på Helsehuset ble åpnet nylig. Anne Thorsrud er satt til å lede dette arbeidet. Hun er egentlig pensjonist, men har mange år bak seg på Legevakta.
-Jeg er glad for å kunne bidra med min kompetanse. Jeg oppfordrer alle andre med relevant erfaring til å gjøre det samme, sier sykepleieren.

Er det deg vi ser etter? Fyll ut registreringsskjema og registrer deg her!

Video