Hopp til hovedinnholdet

Nyhetsarkiv om korona

>Reduserte leiepriser i koronatiden

Innhold

Reduserte leiepriser i koronatiden

01.07.2020

Sarpsborg kommune har vedtatt reduserte priser på utleie av kommunale bygg i forbindelse med koronakrisen. Prisene reduseres med mellom 40 og 60 prosent.

Da koronakrisen slo til for fullt i midten av mars ble alle kommunale bygg stengt for utleie. Etter hvert som myndighetene fikk kontroll på smitten, har enkelte bygg åpnet igjen, helt eller delvis. På denne siden får du en oversikt over hvilke utleielokaler som er gjenåpnet.

Sarpsborg bystyre ga på sitt siste møte administrasjonen fullmakt til å fastsette reduserte priser på utleie under koronakrisen. Nå er det bestemt at leie av idrettsanlegg og forsamlingslokaler settes ned med 40 prosent blant annet på grunn av at garderobeanlegg er stengt, samt andre ulemper restriksjonene har for bruken. For Sarpsborg scene reduseres leieprisen med 60 prosent, som tilsvarer redusert tilskuerkapasitet. Kampavgiften for Sarpsborg stadion og Sparta Amfi reduseres også med 60 prosent.

Reduksjonen av leieprisene gis tilbakevirkende kraft og gjelder derfor fra og med 13. mars 2020. De reduserte prisene vil vare inntil nytt vedtak fattes. Det kan skje endringer i prisene hvis det lempes ytterligere på koronareglene.

Her kan du se hele prislisten, med ordinære priser og koronapriser.