>Frivilligsentral

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Frivilligsentral

Publisert: 02.01.2024

Frivilligsentraler finnes over hele landet og er møteplasser og samhandlingsarenaer for frivillighet i lokalmiljøet.

I Sarpsborg finnes to frivilligsentraler: Sarpsborg Frivilligsentral og Sarpsborg Øst Frivilligsentral. Se mer informasjon om disse under.

Frivilligsentralene skal bidra til å samordne den frivillige innsatsen som privatpersoner og frivillige organisasjoner i kommunen utfører - og dermed stryrke og fremme det frivillige arbeidet. Frivilligsentralene skal være et kontaktsenter for alle som ønsker å delta i frivillig virksomhet uansett alder, kjønn, økonomisk status og etnisk tilhørighet.

Sarpsborg Frivilligsentral

Sarpsborg Frivilligsentral er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i alle aldere, og tilbyr blant annet gå- og stavganggruppe, strikkekafé, flerkulturell kvinnegruppe, malergruppe, snekkergruppe og "Hobby og matglede". Sarpsborg Frivilligsentral holder til i Roald Amundsens gate 33 i Sarpsborg sentrum.

Les mer om Sarpsborg Frivilligsentral her.

Sarpsborg Øst Frivilligsentral

Sarpsborg Øst Frivilligsentral holder til i Skjeberg administrasjonsbygg og er et treffpunkt for frivillige på østsiden av Glomma. Frivilligsentralen byr blant annet på aktiviteter som Hobbykafé, dataopplæring for seniorer, Seniornett og Handletralle ved Vartun og Haugvoll.

Les mer om Sarpsborg Øst Frivilligsentral her