Start Kari chatbot Spør meg

>Mange barn trenger besøkshjem, støttekontakt eller miljøarbeider

Innhold

Er dette noe for deg?

Kontakt barnevernet ved Shirley Moen på telefonnummer
970 51 366 / 69 10 83 00
eller send en mail til
Shirley Moen.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Mange barn trenger besøkshjem, støttekontakt eller miljøarbeider

13.03.2018

Sarpsborg barnevern vil hjelpe barnefamilier i Sarpsborg. Nå ønsker de din hjelp.

Barnevernet trenger besøkshjem, støttekontakter og miljøarbeidere for barn 1-16 år.

Barna kan ha noen utfordringer, og trenger gode og trygge voksne personer som kan bidra til gi dem positive opplevelser og mestringsfølelser.

Besøkshjem

Mange barn kan fortsette å bo hjemme hos foreldrene sine, men de trenger et ekstra hjem som de kan besøke. Noen barn bor i fosterhjem, men trenger også en støttekontakt eller et besøkshjem.
Sarpsborg barnevern søker etter familier/par/enslige med og uten barn eller besteforeldre som kan ha besøk av ett eller to barn en gang i uka, eller hver tredje helg. Besøkshjemmet skal være et trygt og hyggelig sted der barna kan være en del av det vanlige familielivet.

Støttekontakt

Støttekontakt bruker cirka fem timer i uken på å ta barn med på aktiviteter, for at de skal få positive opplevelser og trene på sosiale ferdigheter.

Miljøarbeider

Miljøarbeider er en fagutdannet person som har erfaring med barn og ungdom. Miljøarbeider benyttes i konkrete tiltak/mål som er utarbeidet av barnevern, barn/ungdom og foreldre.

Interessert?

For alle rollene kreves politiattest, taushetsplikterklæring, referanse, være over 18 år, ha sertifikatet og tilgang til bil. Man må samarbeid med barneverntjenesten og foreldrene til barnet. Veiledning vil bli gitt. Det gis godtgjøring etter gjeldende satser.

Barneverntjenesten ønsker de som tar på seg oppdrag kan forplikte seg over ett år og helst lenger.

Er dette noe for deg? Kontakt barnevernet ved Shirley Moen på telefonnummer 970 51 366 eller 69 10 83 00(sentralbord) eller send en mail til shirley.moen@sarpsborg.com.