>Skateparken

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Skateparken

Publisert: 17.01.2023

Den ett måls store skateparken ved Sarpsborg stadion sto ferdig høsten 2015. Streetparken inneholder flere unike Sarpsborg-elementer - og er åpen for alle!

Åpningstider

Lysene på skateparken vil slå seg på automatisk når det blir mørkt på ettermiddag/kveld, og de slår seg av hver kveld klokken 22.00. 

Skateparken er åpen for alle som ønsker å teste den. Velkommen!

Adresse: Haftor Jonssons gate 19, 1725 Sarpsborg.

Streetpark

Parken inneholder alle elementer som naturlig hører til i en streetpark - altså trapper, rails, curbes, polejam, flatbar, manualpad, blomsterkasse, veier og vegg.

I tillegg inneholder streetparken flere unike Sarpsborg-elementer - for eksempel en etterlikning av fontenen som tidligere var i gågata og som var et yndet objekt for byens skatere.

Lokale skatere var med i utformingen

To personer fra det lokale skatemiljøet var med i prosessen med utformingen av skateparken - Christer Syversen, som representerte de uavhengige skaterne i byen, og Sindre Johnsen, som representerte det organiserte miljøet i SIL.

- "Fontenen" er veldig bra. Og nå slipper jeg å miste brettet i vannet også. Det skjedde i den opprinnelige gågate-fontenen, uttalte Sindre Johnsen etter å ha testet parken

- Dette er en kjempebra streetpark. Jeg mener dette er Norges beste park av denne typen, påpekte lokal skater Christer Syversen.