Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Skateparken

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Skateparken

02.01.2018

Den ett måls store skateparken ved Sarpsborg stadion sto ferdig høsten 2015. Streetparken inneholder flere unike Sarpsborg-elementer - og er åpen for alle!

Åpningstider

Lys slås på automatisk i følgende åpningstid:

  • Mandag-fredag: 08.00-21.00
  • Lørdag-søndag: 08.00-20.00

Skateparken er åpen for alle som ønsker å teste den. Velkommen!

Streetpark

Parken inneholder alle elementer som naturlig hører til i en streetpark - altså trapper, rails, curbes, polejam, flatbar, manualpad, blomsterkasse, veier og vegg.

I tillegg inneholder streetparken flere unike Sarpsborg-elementer - for eksempel en etterlikning av fontenen som tidligere var i gågata og som var et yndet objekt for byens skatere.

Lokale skatere var med i utformingen

To personer fra det lokale skatemiljøet var med i prosessen med utformingen av skateparken - Christer Syversen, som representerte de uavhengige skaterne i byen, og Sindre Johnsen, som representerte det organiserte miljøet i SIL.

- "Fontenen" er veldig bra. Og nå slipper jeg å miste brettet i vannet også. Det skjedde i den opprinnelige gågate-fontenen, uttalte Sindre Johnsen etter å ha testet parken

- Dette er en kjempebra streetpark. Jeg mener dette er Norges beste park av denne typen, påpekte lokal skater Christer Syversen.