>Åpne dører: Hva skal til for å bygge kultursentrum i Østre bydel?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Åpne dører: Hva skal til for å bygge kultursentrum i Østre bydel?

Publisert: 24.04.2023

Dette er spørsmålet som stilles når områdesatsing Østre bydel arrangerer sitt andre Åpne dører-arrangement, torsdag 11.mai.

ARRANGEMENTET ER GJENNOMFØRT.

Bakgrunn for temaet er sentrumsplanens anbefaling om å bygge opp Østre bydel som et tyngdepunkt for kultur. Bydelen har et stort potensial innenfor utvikling av kulturelle tilbud og møteplasser, da flere av byens kulturarenaer er lokalisert her.

Men hva betyr dette? Hva er et kultursentrum? Og hvordan i all verden skal vi få det til?

Cici Henriksen og Kenneth Karlstad

- Vi gleder oss til å høre tankene rundt dette temaet fra ulike sarpinger som jobber innen kunst, kultur og kreative næringer. Det vil blant annet bli en panelsamtale, og vi skal få høre fra både Cici Henriksen og Kenneth Karlstad, begge fra Sarpsborg. Cici kommer personlig til Sarpsborg scene, mens Kenneth viser vi på video på storskjerm, sier programleder for Østre bydel, Guro Elise Berg.

Cici Henriksen er en godt etablert skuespiller, mens Kenneth Karlstad er i vinden som filmregissør – kjent for tv-serien «Kids in crime».

Åpne dører er en serie arrangementer i forbindelse med områdesatsing i Østre bydel med mål om å skape møteplasser for samtaler rundt utviklingen i bydelen, og ikke minst, bidra til mer aktivitet i denne delen av byen.

Konsert

Det blir også musikk i forbindelse med arrangementet, da kvelden avsluttes med konsert med The Lund Commission.
Dette er en ny bandkonstellasjon som har vært ute en indie-/alternativaften før, blant annet i bandene Schæfer og Graalum. Bandet består av Magne Svendsen (keyboard), Ted Skogmann (trommer), Kim Kølbæk (bass og vokal), Ole Henrik Lund (gitar) og Vegard Johansen (gitar og vokal).

Informasjon

Hvor: Folkets bar på Sarpsborg scene.
Når: Torsdag 11. mai klokken 18.00

Se også arrangementets side på facebook: www.facebook.com/events/919000399217448/