>Bergsvingen barnehage vant årets våraksjon

Innhold

VINNERE: Barna i Bergsvingen barnehage vant årets våraksjon i Sarpsborg kommune, og fikk bevis på dette av ordfører Magnus Arnesen. (foto: Ole Christian Foss)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Bergsvingen barnehage vant årets våraksjon

Publisert: 02.05.2024

- Det er viktig å rydde for å ta vare på naturen! Det var den klare meldingen fra barna i Bergsvingen barnehage på Kurland, som i dag fikk overrakt beviset på at de er årets vinnere av våraksjonen i Sarpsborg.

Barna i barnehagen har lagt ned mye tid i å rydde i nærmiljøet sitt, og var så heldige å bli trukket ut blant 38 ulike skoler, barnehager og foreninger som vinner av premien på 10.000 kroner.
- Vi vil bruke gevinsten på leker og godterier og ishockeyspill, ropte barna fornøyd da ordfører Magnus Arnesen hilste på dem utenfor rådhuset.

Sarpsborg kommune setter stor pris på samtlige som har lagt ned en innsats for å rydde i sitt nærmiljø denne våren. Nesten to TONN med avfall er samlet inn!
Takk for innsatsen!

(bildene viser vinnerne fra Bergsvingen med ordfører Magnus Arnesen // Jelsnes skole 1.-7.klasse som plukket søppel på skolen og i bygda, med grilling i skolegården som avslutning // og bilder fra klasse 7B på Sandesundsveien skole som ryddet hele området fra Roklubben til Lækkert - i herlig blanding av sol, regn og hagl. Takk for en fantastisk innsats for miljøet!)