>Hasse Ekman slutter i kommunen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hasse Ekman slutter i kommunen

Publisert: 24.11.2022 – Oppdatert: 21.12.2022

Direktør teknisk, Hasse Ekman, slutter etter snart ti år i Sarpsborg kommune. Han blir ny kommunedirektør i Skiptvet.

- Jeg ønsker Hasse Ekman lykke til med nye utfordringer. Han har oppnådd mye gjennom sine mange år her i Sarpsborg kommune. Det er samtidig alltid litt leit når gode kolleger slutter, sier kommunedirektør Turid Stubø Johnsen.

Hasse Ekman (51) kom fra jobb som administrerende direktør i Østfold Bedriftssenter da han begynte som leder for eiendomsenheten i Sarpsborg kommune i 2012. I 2016 ble han øverste leder for kommuneområde teknisk. Nå går han altså videre til å bli kommunedirektør i Skiptvet kommune.

- Etter snart ti år i Sarpsborg kommune har jeg bestemt meg for at tiden er inne for å gjøre noe annet. I kveld vedtok kommunestyret i Skiptvet å innstille meg som ny kommunedirektør. Det er jeg både stolt av og gleder meg til. Samtidig er det vemodig å forlate en god arbeidsplass med så mange flotte kolleger, sier Hasse Ekman, som fortsetter:

-Jeg er fornøyd med den utviklingen som kommuneområde teknisk har hatt de siste årene. Gjennom prosjektet Teknisk 2025 vil vi gå nye steg. Jeg er trygg på at min etterfølger vil fortsette det gode arbeidet som kommuneområdet står for.

Det er ennå ikke avklart når Hasse Ekman har sin siste arbeidsdag i Sarpsborg kommune.