>Hjerte til hjerte flytter

Innhold

Hjerte til hjerte

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hjerte til hjerte flytter

Publisert: 08.09.2023

Hjerte til hjerte-butikken forlater lokalene i St.Mariegate fra november, men skal fortsatt produsere og selge flotte varer.

Hjerte til hjerte er et dagtilbud for mennesker med bistandsbehov. De både driver butikken, og lager produktene som selges. Før sommeren ble det gitt informasjon om at det ville bli endringer. Kommunen har sagt opp leieavtalen i St.Mariegate 68, og fra 1.november blir det ikke butikk i lokalene i gågata. Produksjonen av varer skal i stedet gjøres i Astridsgate arbeids- og aktivitetssenter.

Opprettholder tilbud

- Vi vil beholde alle de flinke ansatte, og gi like gode tjenester som før. Bakgrunnen for oppsigelse av leieavtalen, er at boveiledning i likhet med andre områder i kommunen, må finne løsninger for å spare penger, sier virksomhetsleder Hanne Jensen i boveiledningstjenesten.

Det koster å leie lokaler til butikken i gågata, og det er dessverre ikke så mange som ønskelig som besøker butikken og handler.

- Men vi har for eksempel hatt stor suksess med pop-up butikk i kjøpesenter før jul, så dette er noe vi ser på muligheten for å få til igjen, sier Jensen.

Juleprodukter, velkomstskilt, utemøbler, kort, fat, armbånd og gaveesker, er blant det som i dag selges i Hjerte til hjerte. Astridsgate arbeids- og aktivitetssenter, Nygårdshaugen arbeids- og aktivitetssenter og aktivitetsgruppa Bygg og ved bidrar også med flotte tremøbler og tekstilprodukter.

Vil finne nye utsalgssteder

- Nå jobber vi med å lage en plan for hvor vi kan selge de mange flotte produktene våre fremover, og og finne nye gode ideer til produkter vi kan lage. Målet er at vi skal fortsette å selge ting som lages, gjerne mer enn før, men på en annen måte enn i butikklokalene i St.Mariegate. Vi jobber sammen med de ansatte for å finne bra steder hvor vi kan selge det de lager, og håper derfor på samarbeid med flere for å få det til, sier Hanne Jensen.

Butikken i St.Mariegate 68 holder altså åpent på dagtid mandag til torsdag fram til 1. november. Hjerte til hjerte kommer tilbake med mer informasjon om hvor produktene kan kjøpes etter det.

Se også nettsiden til Hjerte til hjerte, og følg gjerne siden til Hjerte til hjerte på Facebook