>Neah Christine er sarping nr 60.000

Innhold

Neah Christine er sarping nr 60.000 (foto Ole Christian Foss)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Neah Christine er sarping nr 60.000

Publisert: 11.06.2024 Av: Ole Christian Foss

Lille, vakre Neah Christine er sarping nummer 60.000. Det synes både mor, far og ordfører Magnus Arnesen er ille stas.

- Dette er veldig stort, vi er stolte, sier mor Julie Ahlberg og far Richard André Henriksen mens den lille jenta stort sett sov. Pyntet i kjole, for anledningen.

Gaver

Tirsdag ønsket ordfører Magnus Arnesen dem hjertelig velkommen på Sarpsborg rådhus, hvor de ble tatt imot med både blomster og kake. Familien fikk også en gave i form av body, og et innrammet bevis på at Neah Christine er sarping nummer 60.000.
- Dette er veldig stort, og noe jeg har gledet meg til helt siden jeg ble ordfører, sa en stolt Magnus da han møtte foreldrene.
- Det er en flott familie som representerer Sarpsborg, og det at vi bikker 60.000 viser at vi vokser på en veldig god måte, fortsatte han.
- Jeg blir helt rørt, dette er fantastisk morsomt, sier mor Julie.

Født 1. juni

Det er vanskelig å si med sikkerhet akkurat når Sarpsborg ville passere 60.000 innbyggere, ettersom det krever en fullstendig oversikt over fødsler, dødsfall, og til- og fraflytting til enhver tid. Men ved hjelp av tall fra SSB og egne oversikter, litt beregninger, og til slutt bistand fra Sykehuset Østfold Kalnes var det svært sannsynlig at Sarpsborg ville passere det magiske tallet 60.000 helt i begynnelsen av juni.
- Og nå har vi funnet denne lille sarpingen som markerer 60.000, sier ordfører Magnus Arnesen.

For 1. juni klokken 13.00 kom lille Neah Christine til verden – med sine 3766 gram og 51 centimeter.

Familien, som også består av storebror Neoh André (2) er bosatt i Jelsnes, og storkoste seg under besøket på ordførerens kontor.