>Ny direktør ansatt

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Ny direktør ansatt

Publisert: 01.07.2022 – Oppdatert: 21.12.2022

Elin Cathrine Hagen er ansatt som ny direktør Organisasjon i Sarpsborg kommune, med ansvar for blant annet økonomi, HR og stabstjenester. Hun erstatter Reidar Handelsby som går av med pensjon.

-Jeg har hørt mye godt om arbeidsplassen fra andre som har jobbet i Sarpsborg kommune og gleder meg til å starte, sier Elin Cathrine Hagen.

Hagen er 46 år og er utdannet siviløkonom, med tilleggsutdanning innen økonomi, strategi, ledelse, teknologi og organisasjon. Hun jobber i dag ved Institutt for energiteknikk (IFE) der hun er sektordirektør Fellestjenester, med ansvar for avdelingene IKT, økonomi, HR og innkjøp. Hun har tidligere blant annet jobbet i Halden kommune, blant annet som controller og konstituert økonomisjef, samt at hun hadde ansvaret for et stort omstillingsprosjekt. Hun har også jobbet i Alcatel og Scania.

-Gjennom samtalene jeg har hatt med kommunedirektøren, har jeg fått et godt inntrykk av Sarpsborg kommune. De spennende arbeidsoppgavene bidro også til at jeg ønsket meg denne jobben, sier Elin Cathrine Hagen.

Som direktør Organisasjon vil hun få ansvar for økonomi og innkjøp, HR og Virksomhet stabstjenester med kommunikasjon. Hun tiltrer i løpet av oktober.

-Jeg er svært fornøyd med at vi får Elin Cathrine Hagen inn i ledelsen av Sarpsborg kommune. Hun har solid økonomierfaring både fra offentlig og privat virksomhet, som vil komme til nytte hos oss. I tillegg har hun verdifull kompetanse innen HR, teknologi og organisasjonsutvikling. Med denne brede erfaringsbakgrunnen vil vi få et godt lederteam, også etter at Reidar Handelsby går av med pensjon etter flere tiår i ledelsen av kommunen, sier kommunedirektør Turid Stubø Johnsen.