>Gjenbrukskafe

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Gjenbrukskafe

Publisert: 11.10.2023

Gjenbrukskafe. Visste du at tilhørighet er grunnleggende for god psykisk helse? Den 10. oktober var det verdensdagen for psykisk helse, og kampanjen oppfordrer til å gjøre våre viktigste møteplasser mer inkluderende.

Gjenbrukskafe
I dag har vi hatt gjenbrukskafe på Olav Digre, og hele barnehagen bidro til at dette ble en vellykket møteplass med inkluderende samtaler og opplevelser for både små og store. På liten base bakte barna boller, og på stor base var barna i butikken og handlet inn frukt og grønnsaker som de serverte foreldrene når de kom til gjenbrukskafeen. De klipte til papirduker, og dekket opp med kopper og tallerkener. Stolte barn som fikk vise at de er selvstendige og ansvarsbevisste når de blir vist tillit, og får være med på alt. Mange foreldre bidro med klær, og fikk nye klær og leker til barna sine.
Denne gjenbruksstasjonen er noe vi har hele året, og hele barnehagen bruker den. Viktig er det, at vi lærer barna hvilke miljømessige fordeler dette gir. Som for eksempel spare energi, begrense forurensning og redusere drivhuseffekten, med andre ord: ta vare på planeten vår!