Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Barnehager

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Barnehager

04.01.2021

Se oversikt over alle barnehagene i Sarpsborg her:

Barnehagene i sentrum
Barnehagene øst for Glomma
Barnehagene vest for Glomma
Barnehagebussen (vest)


Barnehagebussen gir barna mulighet til å besøke mange, spennende plasser!

  • Bussen er innredet med godkjente barneseter, kjøkken, toalett, garderobeplasser, samt soveplass til de barna som evt. trenger hvile. Bussen har også mye lagringsplass under, slik at alt utstyr til enhver tid har sin faste plass i bussen.
  • Barnehagebussen er knyttet opp mot Tindlund barnehage, og søknader til barnehagebussen må søkes på til Tindlund barnehage.
  • Fire dager i uken reiser vi ut med bussen og besøker ulike faste plasser, hovedsakelig i kommunen vår. Steder vi besøker flittig er Bekkhus, Ullerøy, Hevingen, Sparta Amfi, Stadion, biblioteket, Borge varde og Gamlebyen. Vi samarbeider også tett med foreldre og ulike bedrifter/foreninger i distriktet, slik at vi kan dra på bedriftsbesøk, fiskekurs, gårdsbesøk og liknende.
  • Vi følger årstidene tett og får mange flotte naturopplevelser. Ved å ha varierte aktiviteter, får barna oppleve med hele kroppen og sinnet.
  • Barna på bussen får erfare bruk av ulike materiell som kniv, hammer og spiker, fiskestang, fyr og flamme og håndtering av disse på en riktig og hensiktsmessig måte. Barna lærer også hvordan vi skal ta vare på naturen og hvordan naturen tar vare på oss.


Har du spørsmål om barnehagebussen?
Ta kontakt på barnehage@sarpsborg.com eller tlf. 69 10 80 00.

MERK: Kun disse fire barnehagene tilbyr delte plasser

Dersom du ikke ønsker full barnehageplass for barnet ditt, må du søke delt plass i en av disse fire barnehagene:

Åpen barnehage - et gratis barnehagetilbud

Åpen barnehage er et gratis barnehagetilbud til alle i Sarpsborg. Barnet må ha med seg en voksen omsorgsperson, som er til stede og har ansvaret for barnet. Tilbudet finnes tre steder i kommunen vår.

Les mer om tilbudet "Åpen barnehage" her.