>Kart og e-løsninger

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Kart og e-løsninger

Publisert: 08.03.2023

I vår nettbutikk selger vi kartdata, kartprodukter og eiendomsprodukter.

Dette tilbyr vi i vår nettbutikk Sarpsborg eTorg.

Her kan du kjøpe produkter til din byggesøknad, prosjektering eller planprosesser. Leveringstiden vil variere fra noen minutter til fem dager avhengig av om produksjonen foregår manuelt eller automatisk.

Du kan sende både byggesøknad og nabovarsel digitalt gjennom ekstern leverandør. Dette gjør søknadsprosessen både raskere og enklere.

Noen av produktene fra eTorg

Slik bruker du tjenesten

I eNabovarsel skriver du inn adresse for eiendommen din. Det kommer da opp et kart som viser naboeiendommer i blå farge. Du kan legge til eller fjerne eiendommer ved å klikke i kartet. Fyll deretter inn opplysninger i de trinnene som forklart på siden. Når du er ferdig med utfyllingen, legger du produktet i handlekurven. Du som privatperson trenger ikke å logge deg inn for å handle i nettbutikken.

I nettbutikken etorg kan du skrive en ebyggesøknad. Denne tar deg gjennom søknaden steg for steg, og sikrer at du får med alle vedlegg som er nødvendig.

MERK! Kartproduktene i eTorg er ment for profesjonelle brukere som har behov for digitale kartdata i sin prosjektering.  

Situasjonskart

Situasjonskart kan du hente ut gratis fra kommunens kartportal. Dette trenger du til din byggesøknad.

Søk opp eiendommen din med adresse eller gårdsnummer og bruksnummer. Under "meny" velger du "skriv ut". Velg målestokk i 1:250 eller 1:500, og klikk på "lag pdf".