>Jul på Sarpsborg scene

Innhold

Promobilde Lattergalla

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Jul på Sarpsborg scene

Publisert: 28.11.2023

Arrangementene står i kø på Sarpsborg scene i desember, og ekstra stas er det at sarpingene tilbys en unik Lattergalla 8.desember.

- Det er vi veldig stolte av, denne lattergallaen er helt unik og vises kun på Sarpsborg scene, sier produsent Sara Elise Norlin.

Hun lover en latterlig morsom kveld, når Loven kommer. Øyvind Loven er en av landets mest rutinerte standup-komikere og konferansierer.

- Han er kjent for sin småsnobbete fremtoning, og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk, opplyser Norlin.

Komiker-trio

Loven har erfaring fra et hundretalls næringslivsarrangement i inn- og utland, som konferansier, skjult teater-skuespiller og standup-komiker. Videre har han bred erfaring fra tv og radio, og har blant annet ledet "Morgenklubben med Loven & co på Radio Norge. 

Med seg på scenen har han komiker, skuespiller og programleder Odd-Magnus Williamson, kjent for alt fra "Torsdag kveld fra Nydalen" til storfilmer og serier som Aber Bergen, Kon Tiki og Nobel, og har dessute høstet stor kritikk for sin forestilling "What is love". Maria Stavang som allerede er en av landets morsomste og mest populære komikere på sosiale medier, er tredje gjest på scenen i Sarpsborg scene. Hun deler ufiltrert fra livet sitt med publikum i salen, og regnes som en av de kommende standupstjernene i Norge.

Billettsalget til Lattergallaen er godt i gang med billetter i tre ulike priskategorier, og det er også muligheter for å kjøpe billetter med matservering.

Julekonserter både fra lokale og gjester utenbysfra blir det også i byens kulturhus i år. Videre blir det gjensyn med de ukrainske ballettdanserne når "Nøtteknekkeren" kommer tilbake, det blir dobbeltkonsert med Six Wings Gospel som har med Lisa Stokke som solist, og Jan Thomas og Einar Tørnquist byr på live julepodshow.

Dette skjer på Sarpsborg scene i desember:

3. desember: Musical Night med Diorama Musikalteater (utsolgt)
7. desember: Familieforestillingen Snekker Andersen og julenissen med blant andre Ole Jacob Lindberg, Talina H. Skogseth, Andreas Kjølberg, nissebarn, snekkerbarn og musikere
8. desember: Lattergalla med Odd-Magnus Williamson, Øyvind Lovenes og Maria Stavang
10. desember: Julekonsert med Eva Weel Skram
12. desember: "Xmas konsert med Six Wings Gospel og Lisa Stokke" (to konserter samme kveld)
14. desember: Julekonserten "O helga natt" med Didrik Solli-Tangen (få billetter igjen)
15. desember: Live julepodshow med Jan Thomas og Einar Tørnquist
16. desember: Wenche Myhres jul med Blåseensemblet
17. desember: Juleshow med Erik-André Hvidsten

Se hele programmet på Sarpsborg scene