>Rebecca Skauge er årets kommuneprofil!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Rebecca Skauge er årets kommuneprofil!

Publisert: 09.12.2021

Leder ved vaksinasjonssenteret i Sarpsborg kommune, Rebecca Skauge, har fått prisen for årets kommuneprofil fra Kommunal Rapport. Hun var nominert som en av åtte i hele landet.

– Ååå. Nå ble jeg helt rørt. Men det er en pris til hele vaksineringsteamet. Vi har gjort en utrolig bra innsats i Sarpsborg, sier leder av vaksinasjonssenteret, Rebecca Skauge til Kommunal Rapport.

De skriver videre at lenge ledet Gjerdrum-ordfører Anders Østensen avstemningen, men når det ble kjent, kastet sarpingene seg på telefonen og stemte fram sin kandidat, Rebecca Skauge. Hun endte med 52 prosent av stemmene.

– Jeg vant fordi vi er sarpinger og fordi vi er utrolig stolte alle sammen av den innsatsen vi har gjort med vaksinering, sier Skauge til samme kilde.

Lagarbeid

Rebecca sier at det er helt utrolig at hun har fått denne prisen.
- Dette er helt fantastisk. Jeg må takke for alle som har stemt, men jeg må igjen understreke at dette er et lagarbeid. Dette har vi gjort sammen, sier hun.

Forbereder massevaksinasjon

Hun har nå hektiske dager og forbereder massevaksinasjon med den tredje vaksinedosen til alle over 45 år før jul. Søndag åpner de vaksinasjonssenteret på Quality Hotel.

- Det er travelt og spennende. Dette er drømmejobben. Vi møter hyggelig og takknemlige folk hver eneste dag.

Les mer om begrunnelsen her

Les også: Slik vaksinerer vi før jul