>Søker ungdom til turné

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Søker ungdom til turné

Publisert: 06.12.2023 Av: Cecilie Sommer-Mathiesen

Ung turné søker ungdommer! Har du lyst til å bli med? Enten du synger, spiller i band, rapper, danser eller gjør noe annet spennende, så inviteres du til å melde deg på.

Allerede fredag 8.desember kl. 19.00 inviteres de som har lyst til å prøve seg til audition på Ungdommens kulturhus (UK).

Tid til å øve

- Har du lyst til å vise det du kan, har du sjansen nå, oppfordrer rådgiver Martin Halvorsen i team barn og unge. Vær rask med å melde deg på, men fortvil ikke: Det blir god tid til å øve for de som får bli med på turné.

-Ung turné blir i uke 5, da skal deltakerne på turné med show på alle ungdomsskolene i Sarpsborg. Ungdommene får bruke musikkrom og låne lokaler og noe utstyr her på Ungdommens kulturhus til å øve, sier Halvorsen. Det er plass til åtte ulike innslag som får være med på skoleturné.

Det er ikke første gang ungdom skal på turné for å underholde medelever, men etter pandemien satses det nå på å få opp trøkk og interesse rundt både Ung Turné og UKM i Sarpsborg igjen. 

- Alle har noe å vise fram, uansett sjanger og erfaring, sier Halvorsen.

Ingen konkurranse

Det er ingen konkurranse om å være best, men en mulighet til å møte andre kulturinteresserte ungdommer. Ung Turné handler om mer enn å stå på scenen foran et publikum. Turnébussen, spenningen backstage, lyset på scenen og applausen fra publikum er bare noe av opplevelsene.

- Vi er opptatt av å gjenskape og bygge opp fellesskapet og miljøet møteplassen for ung kultur i Sarpsborg. Det trenger ungdom, og vi håper det kan bidra til å sette fart på lokale musikk- og andre kulturmiljøer også. Meld dere på, oppfordrer Halvorsen. 

Vil du være med? Påmelding: Ung turné – Vi leter etter ungdom som drømmer om å stå på scenen! – UKM

Det rekrutteres også deltakere til UKM i uke 9 fra Ung Turné, og det er lagt opp til workshop, veiledning og aktiviteter i vinterferien.