>Tilbake i ny jobb

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Tilbake i ny jobb

Publisert: 10.12.2020

Tidligere smittevernlege Karianne Jenseg Bergman kommer tilbake til Sarpsborg kommune. Hun er ansatt som ny virksomhetsleder helse.

Karianne Jenseg Bergman er et kjent fjes i Sarpsborg ettersom hun som smittevernlege hadde en viktig rolle etter at koronapandemien brøt ut. I høst sluttet hun for å begynne som kommuneoverlege i Moss kommune. 18. januar kommer hun tilbake til Sarpsborg som ny virksomhetsleder helse.

-Jeg begynte å jobbe i Moss fordi jeg ønsket nye utfordringer. Jeg ble tatt godt imot og trives veldig bra. Men da stillingen som virksomhetsleder helse ble ledig i Sarpsborg kommune måtte jeg bare søke. Slike muligheter dukker ikke opp ofte, sier Jenseg Bergman.

Virksomhet helse har blant annet ansvar for kommuneoverlegene, kommunal legetjeneste, demensarbeid, kreftkoordinator, legevakt, vaksinasjonskontor, fastlegeordningen, lærings- og mestringssenteret, miljørettet helsevern, og kriminalitetsforebyggende arbeid – i tillegg til kommunens koronatjenester.

-Viktige oppgaver for virksomheten fremover blir å følge opp den nye fagplanen for legetjenester og  utvikle virksomhetens bidrag i kommunens folkehelsearbeid videre. I tillegg vil selvsagt koronapandemien prege den første tiden. Jeg kjenner organisasjonen fra før og gleder meg til å møte igjen alle de dyktige folkene i Sarpsborg, sier Karianne Jenseg Bergman.

--Jeg er veldig godt fornøyd med tilsettingen. Her får vi en leder med god erfaring og kjennskap til samfunnet Sarpsborg.  Ikke minst har hun grundig erfaring som smittevernslege som er verdifullt for oss i disse koronatider. Hun er godt kjent i kommunen og har høy faglig integritet både internt og eksternt, sier Kirsti Skaug, direktør helse og velferd.