Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Vannmåler

Vannmåler

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Vannmåler

02.01.2019

Alle nye vann- og avløpsabonnenter som ble tilknyttet etter 01.01.2010 skal installere vannmåler.

Sarpsborg bystyre har bestemt at de som allerede ikke har vannmåler, skal ha den montert innen utgangen av 2020.

Der vannmåler er installert, kan denne ikke fjernes uten samtykke fra Sarpsborg kommune. Alle som har blitt abonnent for vann og avløp etter 01.01.2010 skal ha uansett ha vannmåler jamfør kommunens gebyrforskrift for vann og avløp.

Private abonnenter og næring/industri skal leie måler av kommunen mot et årlig gebyr. Abonnentene har selv ansvar for å lese av måleren.

For arbeid med montering eller demontering av vannmåler med konsoll benyttes dette registeringsskjema.

Last ned registeringsskjema her 

Ferdig utfylt skjema må skrives ut og signeres av ansvarlig fagperson eller foretak og leveres til Enhet kommunalteknikk i Torsbekkdalen. Måleren hentes samme sted. Utlevering av vannmålere foregår mellom klokken 08.00 og 10.00 fra mandag til og med fredag. Også andre henvendelser om vannmålere skal foregå innen samme tidsrom. 

Les mer i brosjyren "Vannmåler i hus".

Hvis Sarpsborg kommune har avtalt å komme hjem til deg for å bytte ut gammel vannmåler og du ikke møter opp, så vil du bli ilagt et gebyr på 1510 kroner. Ved behov for å endre avtalt tid må dette skje senest 24 timer før gjeldene avtale.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne vannmålerkontoret på tlf. 404 01 553 mellom klokken 10.00-11.00 og 12.00-14.30 mandag til fredag, eller på epost vannmaaler@sarpsborg.com