>Liv Karin Sørli blir ny direktør

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Liv Karin Sørli blir ny direktør

Publisert: 01.06.2023 Av: Ole Christian Foss

Liv Karin Sørli er ansatt som ny direktør for Kommuneområde teknisk i Sarpsborg kommune. Et kommuneområde hvor det leveres samfunnskritiske tjenester som vann og avløp, renovasjon, veier og brannvesen.

- Jeg gleder meg til å være en del av Sarpsborg kommune og område teknisk. Sarpsborg er en veldrevet kommune og oppdraget som teknisk forvalter har betydning for alle kommunens tjenesteområder, brukere, innbyggere og næringsliv. Samfunnsoppdraget er stort og viktig, tempoet er høyt og arbeidsoppgavene spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Liv Karin Sørli.

Sørli er 55 år gammel. Hun er utdannet diplomøkonom og har hatt lederoppdrag i mange år. I offentlig sektor siden 2012. Hun har blant annet erfaring som eiendomssjef i tidligere Oppegård kommune, og som konstituert kommunalsjef for eiendom og bydrift ved opprettelsen av den nye storkommunen Nordre Follo. Hun er i dag leder for eiendomsutvikling i Nordre Follo kommune.

Kommuneområde teknisk består av fem virksomheter.

- Jeg er svært fornøyd med å få Liv Karin Sørli inn i ledelsen av Sarpsborg kommune. Hun har en solid og meget relevant bakgrunn og erfaring som passer godt til de oppgaver og utfordringer vi skal løse i årene framover, sier kommunedirektør Turid Stubø Johnsen.

Liv Karin Sørli starter i jobben høsten 2023.