>Ole Martin kan bli «Årets kommuneprofil»

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Ole Martin kan bli «Årets kommuneprofil»

27.11.2020

Leder av Ungdommens kulturhus i Sarpsborg, Ole Martin Pedersen Gjestad, skapte en digital møteplass under koronapandemien. Dette har inspirert kommuner over hele landet – og har også resultert i at han er nominert til «Årets kommuneprofil».

Årets kommuneprofil deles ut av Kommunal Rapport og gis til en politisk, administrativ, eller faglig leder i kommunesektoren som har utmerket seg spesielt i løpet av det siste året.

Det digitale ungdomshuset holder åpent seks dager i uka, tilbyr mange av de samme aktivitetene som det fysiske ungdomshuset, og har de samme ansatte på jobb. Løsningen ble raskt en suksess, med 400 aktive brukere i løpet av våren. Nå er tallet 700.

LES OGSÅ: Åpner digitalt kulturhus for ungdom

Pedersen Gjestad ble en nasjonal ressurs på området, da mange fritidsklubber måtte stenge og flytte over på digitale flater.
– Han har vært veldig god til å koble den ungdomsfaglige kompetansen, som fritidsklubbene alltid har vært gode på, med det nye, digitale. Vi tror den koblingen er veldig god, sier generalsekretær i Ungdom og fritid, André Ruud til Kommunal-Rapport. 

«Årets kommuneprofil» offentliggjøres 4. desember. Det er mulig å stemme på Ole Martin Pedersen Gjestad til og med torsdag 3. desember klokka 14.00.

Slik stemmer du på Ole Martin Pedersen Gjestad: Send kodeord PROFIL 2 til nr 2377 (pris 3 kroner pr stemme).

Les mer om nominasjonen på nettssidene til Kommunal Rapport.