>Vintervedlikehold 12. - 13. februar

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Vintervedlikehold 12. - 13. februar

Publisert: 12.02.2024 Av: Ole Christian Foss

Brøytemannskapene har jobbet gjennom natten, og fortsetter å brøyte og vedlikeholde vinterveiene våre tirsdag 13. februar.

Det blevarslet mulighet for mellom 10 og 20 cm snø i Sarpsborg mandag til tirsdag. Mannskapene våre har i løpet av søndag kveld og mandag formiddag sørget for å salte samtlige av de kommunale hovedveiene, i tillegg til fortau og gangveier i sentrum.
Mandag ettermiddag var det vedlikehold av maskiner og utstyr før full brøyterunde tok til mandag kveld og natt til tirsdag. 

Tenk over hvor du parkerer

Bryting og snørydding fortsetter tirsdag. Vi ber om forståelse for at det ikke kan være perfekte kjøreforhold overalt til enhver tid. 

Innbyggere kan bidra til at snøryddingen går smidigst mulig ved å parkere kjøretøyene sine slik at de ikke er til hinder for brøytebilene. Der det er mulig å parkere på egen gårdsplass eller andre parkeringsplasser, ber vi om at dette blir gjort, framfor å parkere i gata.
Husk også at du som hus- og gårdeier har et ansvar for framkommeligheten om vinteren. Fortau utenfor egen eiendom skal ryddes for snø og strøs ved behov.

LES MER: Vintervedlikehold i Sarpsborg kommune

Gi oss tid

Sarpsborg kommune minner om at mannskapene våre jobber i en prioritert rekkefølge.Vi brøyter alltid de kommunale hovedveiene før vi tar de mindre trafikkerte veiene. Arbeidet kan ta mange timer, og vi ber om at mannskapene våre får nok tid og plass til å rekke over alt i kommunen. 

I forbindelse med de varslede snømengdene både mandag og tirsdag, ber vi om at det ikke etterlyses brøyting før tidligst onsdag morgen. Manglende brøyting og strøing kan da meldes via Feilmeldingen

Sand

Husk at det finnes sand i kommunale sandkasser ved bratte bakker. Sand fra disse kan brukes til å strø på stedet der det er glatt. Er sandkassen tom kan også dette meldes via Feilmeldingen

Trenger du sand til egen gårdsplass har du anledning til å hente inntil to bøtter med sand fra porten ved Kommunalteknikk i Torsbekkveien 10. Øvrige sandhauger i kommunen brukes av våre entreprenører, og skal ikke brukes av private. 

DRIFTSMELDINGER: På denne siden finner du driftsmeldinger fra kommunen: www.sarpsborg.com/driftsmeldinger