Hopp til hovedinnholdet

Sandesundsveien barneskole

Sandesundsveien barneskole

 

  

Nyheter

 • Månedsbrev fra skolens ledelse

  Les deg opp på nyheter fra skolen vår!

 • Skole- og Telenor Karusellen 2019

  Trøsken IL arrangerer skolekarusellrenn for elever i barneskolen.

 • Forventninger til skolestart

  Hjem og Skole har spurt Gunn-Iren Müller, leder i Foreldrevalgetfor grunnopplæringen (FUG), hva hennes beste råd til foreldre til nyeskolestartere er, hva de kan forvente og hva de ikke kan forvente.Her følger hennes svar.

 • Skolemelk

  Skolemelk har gitt godt påfyll til skolemåltidet helt siden 70-tallet. I starten ble det hovedsakelig levert én melketype, men siden den gang har utvalget blitt større. I 2010 ble skolemelk.no startet, og dermed kunne melken enkelt bestilles på nett. De senere årene har det også kommet andre produkter til utvalget, blant annet fruktdrikk og yoghurt. Nå som ordningen er utvidet til mer enn skolemelk, har vi valgt å bytte navn til Skolelyst. Med Skolelyst legges det til rette for et godt mat- og drikketilbud gjennom skoledagen.

 • Informasjon fra skolen til barnets foreldre når disse ikke bor sammen

  I de fleste grunnskoler går det barn som bor sammen med bare den ene av foreldrene. Dette får betydning for hvordan skolene må forholde seg til hjemmene mht. informasjon. Departementet vil i den anledning redegjøre for gjeldene rett på dette området.

Logg inn her!

  Se hvordan skolen vår ble til

             

Skolesangen vår: Hånd i hånd

           Skolesangen

 

 

Kalender

Sandesundsveien barneskole