>Planlegger 17.mai

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Planlegger 17.mai

Publisert: 25.03.2024 Av: Cecilie Sommer-Mathiesen

Sarpsborg kommune ønsker tilbakemelding på hvem som har lyst til å delta i borgertog, og hvilke andre arrangement som planlegges i forbindelse med 17.mai.

Det går fort mot årets 17.mai, og planleggingen er i gang. På nettsiden www.sarpsborg.com/hurra samler vi all informasjon om 17.mai-feiringen. Her har vi også en egen side med informasjon om forberedelser til 17.mai, som er nyttig for skoler, barnehager, FAU og andre som planlegger arrangement.

Arrangement ved skoler og barnehager

Vi ønsker tilbakemelding på planlagte arrangement både 16. og 17.mai, og skjemaet for svar ligger her: Sarpsborg kommune - Forberedelser 17.mai Svarfrist er 3.mai.

Vurderer borgertog

17.mai-komiteen ønsker å sjekke interessen for et borgertog i tilknytning til veterankortesje og russetoget i år. Mange andre steder har tradisjon for borgertog på nasjonaldagen. Borgertoget skal ikke inneholde politiske budskap, men være et tog som viser mangfoldet av mennesker, aktiviteter og tilbud i Sarpsborg.

Er du eller noen du kjenner med i idrettslag, foreninger, fritidsaktiviteter eller annet som dere ønsker å vise fram? Det er mulig å bare gå i toget, for eksempel ikledd klubbdrakter, eller bidra med innslag underveis.

Lag, foreninger og alle som har lyst inviteres til å sende inn svarskjema for borgertog. Det finner du her: 

https://forms.office.com/e/GGBcvgQTBi?origin=lprLink

Basert på tilbakemeldinger vil 17.mai-komiteen avgjøre om det blir gjennomført borgertog i år.

Program kommer

På nettsiden www.sarpsborg.com/hurra vil det oppdateres med mer detaljert informasjon og årets 17.mai-program når det er klart. Her ligger også retningslinjer for barnetog og informasjon om blant annet tilskuddsordninger.